Znajomość AMXX: 9/10 wiem, że czegoś nie wiem
Gdzie mam/miałem admina: cs-zone, gram bo lubie, coffeshop-cs, chaotic-cs, koksownia-cs (na coffe i koksowni równierz J@, chaotic H@)
Dlaczego ja / Opis siebie: Gram w Counter-strike od wielu lat, jetem kulturalny, miły, oczytany i przede wszystkim doświadczony. Byłem adminem na wielu serwerach w kilku sieciach, na różnych modach. Nauczyłem się "ogarniać serwer" na JB, a graczy na TP. Chciałbym pomóc w utrzymaniu serwera na wysokim poziomie, póki co wyłącznie na tym serwerze, a w przyszłości (po maturze) może postaram się zrobić coś więcej.
Staż w CS'a: Około 4-5 lat, zaczynałem na NS potem dopiero Steam, zresztą chyba jak każdy
Ile dziennie grasz na serwerze: Średnio myślę, że około 2 godzin. Wiadomo raz będzie dłużej, raz krócej.
Jak długo grasz na serwerze?(link do GameTracker oraz psychostatsów): Nie pamiętam wszystkich nicków na których tutaj grałem ale znalazłem takie coś http://www.gametrack...N&Search=Search. Wcześniej jeszcze tu trochę grywałem, niestety nie mogę się dostać do swojego starego konta na forum - D3LF!N, także troszkę już tutaj jestem
Kontakt: GG lub Steam, wyślę na PW jeśli będzie trzeba
Oświadczam iż będę płacił składkę: Owszem, oświadczam ^^
Oświadczam iż zapoznałem się z REGULAMINAMI: Owszem, oświadczam ^^
Reklamy[min.5]:HolyShit.pl : Serwery Counter Strike
CS 1.6 Steam & NonSteam HolyShit.pl
Serwery Counter-Strike 1.6 Non Steam & Steam - Serwery CS 1.6 :: HolyShit.pl
H olyShit.pl : Serwery Counter Strike 1.6
Golden Gaming - Serwery CS 1.6 - HolyShit.pl - Serwery CS 1.6

Temat jest zamknięty

Do góry